Images
  • neelofa
    Gambar: Facebook/Neelofa

Spekulasi timbul Neelofa berbadan dua

SEREMBAN: Kehadiran selebriti popular, Noor Neelofa Mohd Noor dan suami, Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz ke Kompleks Mahkamah Seremban pada Jumaat (24 Sep) mencuri tumpuan ramai petugas mahkamah serta orang ramai berurusan di kompleks itu.

Namun, gelagat Neelofa kerap memegang bahagian perut ketika berjalan bersama suami menimbulkan persoalan kepada mereka yang memerhatikan gelagatnya, seolah-olah ada sesuatu menarik untuk diperkatakan.

Spekulasi bekas pengacara program MeleTOP itu sedang berbadan dua sudah lama kedengaran, namun Neelofa mahupun PU Riz masih belum membuka mulut mengenainya, lapor BH Online.

Neelofa, yang berjalan sambil dipimpin PU Riz, hadir di Kompleks Mahkamah Seremban semalam bagi sebutan semula kes pelanggaran prosedur operasi standard (SOP) yang dihadapi sebelum ini, menurut laporan BH Online itu lagi.

Beliau yang berjubah kelabu tiba di pekarangan kompleks tersebut pada jam 8.40 pagi bagi sebutan semula kes pendakwaan atas pertuduhan gagal mematuhi SOP di sebuah kedai permaidani di Nilai 3, Nilai pada 2 Mei lalu.

Kes berkenaan akan disebut semula di mahkamah sama pada 21 Oktober depan, lapor BH Online.

- Agensi berita/SM/sm

Top