Skip to main content

Iklan

Iklan

Kilasan

KILASAN: Saudi keluarkan panduan baru jaga keselamatan jemaah 10 hari terakhir Ramadan; Peningkatan kes COVID-19 sebahagian kebiasaan hidup dengan virus itu; HPB agih 9,000 pek makanan sihat sempena Ramadan

Anggaran Waktu Membaca:

3 Berita Paling Mendapat Perhatian:

Saudi keluarkan panduan baru jaga keselamatan jemaah 10 hari terakhir Ramadan

Gambar: Sumber

Menteri Dalam Negara itu sudah jelaskan cara-cara sampai ke Grand Mosque, jemaah boleh menggunakan bas awam daripada Lapangan Terbang King Abdulaziz di Jeddah atau dari tempat meletak kereta kepada stesen pengangkutan awam di bahagian tengah berdekatan dengan Grand Mosque.

KLIK UNTUK BERITA PENUH

Lebih 28,000 kes COVID-19 dicatat di SG jelang minggu terakhir Mac

Gambar fail.

Kes penularan COVID-19 sedang meningkat semula di Singapura, namun para doktor mengatakan ini merupakan sebahagian daripada kebiasaan hidup dengan virus itu.

KLIK UNTUK BERITA PENUH

HPB agih 9,000 pek makanan sihat Ramadan ini

Ia adalah sebahagian daripada usaha Lembaga Penggalakan Kesihatan (HPB) untuk menggalakkan keluarga-keluarga itu mengamalkan tabiat pemakanan yang lebih sihat, seperti mengurangkan pengambilan gula dan garam dalam diet mereka.

KLIK UNTUK BERITA PENUH

Sumber : BERITA Mediacorp/hy
Anda suka apa yang anda baca? Ikuti perkembangan terkini dengan mengikuti kami di Facebook, Instagram, TikTok dan Telegram!

Ikuti perkembangan kami dan dapatkan Berita Terkini

Langgani buletin emel kami

Dengan mengklik hantar, saya bersetuju data peribadi saya boleh digunakan untuk menghantar artikel dari Berita, tawaran promosi dan juga untuk penyelidikan dan analisis.

Iklan

Lebih banyak artikel Berita

Iklan