Skip to main content

Iklan

Iklan

Hiburan

Juri Big Stage selamatkan Naufal Azrin, Isaac Voo tersingkir

Anggaran Waktu Membaca:
SHAH ALAM: Perjalanan peserta Big Stage musim kelima, Naufal Azrin hampir terhenti setakat minggu kedua apabila beliau diumumkan sebagai peserta yang harus meninggalkan pentas nyanyian itu selepas mendapat markah terendah daripada barisan juri.

Naufal yang memperoleh 38 markah keseluruhan boleh menarik nafas lega apabila juri tetap Big Stage, Ajai dan Aina Abdul menyelamatkan kedudukannya dengan menggunakan Imuniti X.

Namun, dalam menarik nafas lega penggunaan Imunti X itu memberi mimpi buruk buat Isaac Voo apabila beliau harus mengantikan penyingkiran Naufal pada konsert minggu kedua itu, lapor Astro Awani.

Persembahan Isaac, 28 tahun, yang menyampaikan lagu Terhangat Di Pasaran (KRU) gagal menambat hati juri pada malam tersebut hanya mendapat 36.33 markah secara keseluruhan.

Selain Isaac dan Naufal peserta yang turut menduduki tangga tiga terbawah adalah Aufahanie yang memperoleh 37 markah selepas menyampaikan lagu Nang nyanyian asal Iman Troye.

Pada masa sama, persembahan bertenaga daripada Nadeera Zaini yang menyampaikan lagu Levitating nyanyian asal Dua Lipa membuahkan hasil apabila beliau diumumkan sebagai pemenang anugerah Dominasi Persembahan Terbaik dan juga menduduki tangga tiga teratas, menurut Astro Awani.

Bagi minggu ketiga, kesemua 12 peserta diberikan cabaran untuk menyampaikan lagu bertemakan “Asmaraloka”.

Selain Ajai dan Aina Abdul, mereka turut ditemani dua juri jemputan iaitu Ryan Bakeri (Presiden Netizen), dan penyanyi Indonesia, Andmesh Kamaleng sebagai juri jemputan.

Andmesh turut menyampaikan lagu, Cinta Luar Biasa sebelum segmen penyingkiran perserta dilaksanakan.
Sumber : Agensi berita/HY/hy

Ikuti perkembangan kami dan dapatkan Berita Terkini

Langgani buletin emel kami

Dengan mengklik hantar, saya bersetuju data peribadi saya boleh digunakan untuk menghantar artikel dari Berita, tawaran promosi dan juga untuk penyelidikan dan analisis.

Iklan

Lebih banyak artikel Berita

Iklan