Skip to main content

Iklan

Iklan

Gaya Hidup

Perkongsian cara kreatif mandi di M'sia ini semasa cuaca panas curi perhatian ramai

Anggaran Waktu Membaca:
KUALA LUMPUR: Cuaca panas yang semakin teruk menyebabkan ramai yang terpaksa membatalkan hasrat mereka untuk melakukan aktiviti luar.

Memandangkan sebilangan besar tidak tahan dengan bahangnya yang semakin teruk, ramai yang telah mencari inisiatif dan cara untuk meredakan rasa panas.

Begitupun, baru-baru ini tular dalam sebuah video menunjukkan seorang individu berkongsi cara mandi yang betul telah meraih tumpuan ramai, lapor agensi berita Seismik.

Saksikan video penuh berikut:
Letak penapis penuh air batu di bawah pancuran. 

Menerusi video yang dimuat naik oleh @chaihuatto4 di TikTok, kelihatan seorang individu sedang berkongsi cara mandi yang betul dengan menunjukkan pancuran di dalam bilik mandinya.

Apa yang mencuit hati adalah 'mandi yang betul' tersebut dipaparkan dengan penapis yang dipenuhi air batu dan diletakkan di bawah shower berkenaan. Dalam video itu juga, dilihat air pancuran itu ditapis dengan air batu menjadikannya sejuk, dipetik daripada Seismik.

Susulan tularnya video berkenaan, ia telah raih sehingga 1.9 juta tontonan, 97.6 ribu tanda suka dan 1,253 komen di TikTok.

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur dengan tips tersebut dan memberi komen yang mencuit hati berkenaan video tersebut, lapor Seismik.
Sumber : Agensi berita/SS/ss

Ikuti perkembangan kami dan dapatkan Berita Terkini

Langgani buletin emel kami

Dengan mengklik hantar, saya bersetuju data peribadi saya boleh digunakan untuk menghantar artikel dari Berita, tawaran promosi dan juga untuk penyelidikan dan analisis.

Iklan

Lebih banyak artikel Berita

Iklan