Skip to main content

Iklan

Iklan

Gambar Pilihan Hari Ini

Setiap tahun, Rumah Putih mengadakan acara menyambut perayaan Halloween. Kanak-kanak yang memakai kostum akan datang berkunjung dan diberi manisan oleh Presiden dan isterinya.

Anggaran Waktu Membaca:
Gambar Pilihan Hari Ini

Sepasang kanak-kanak menggayakan pakaian seperti Donald Trump dan isteri pada 25 Okt 2020 (Gambar: Olivier DOULIERY/AFP)

Diterbitkan : 29 Oct 2020 03:14PM Dikemas Kini : 29 Oct 2020 03:21PM

BERITAmediacorp: Setiap tahun, Rumah Putih mengadakan acara menyambut perayaan Halloween. Kanak-kanak yang memakai kostum akan datang berkunjung dan diberi manisan oleh Presiden dan isterinya.

Gambar Pilihan Hari Ini merakam sepasang kanak-kanak yang memilih untuk menggayakan pakaian seperti Presiden Amerika Syarikat Donald Trump dan Wanita Pertama semasa bertemu dengan mereka.

Encik Trump dan isterinya, Cik Melania Trump kelihatan tersenyum lebar di latar gambar ini ketika bertemu dengan pelanduk dua serupa mereka namun versi cilik ini. 

Sumber : BERITAmediacorp/TQ/tq

Ikuti perkembangan kami dan dapatkan Berita Terkini

Langgani buletin emel kami

Dengan mengklik hantar, saya bersetuju data peribadi saya boleh digunakan untuk menghantar artikel dari Berita, tawaran promosi dan juga untuk penyelidikan dan analisis.

Iklan

Lebih banyak artikel Berita

Iklan

Aa