Skip to main content

Iklan

Iklan

Dunia

Akibat cemburu, isteri kelar kemaluan dan leher suami

Gara-gara cemburu, seorang isteri sanggup bertindak mengelar kemaluan dan leher suaminya ketika mangsa sedang tidur di rumah sewa mereka di Meru, Ipoh awal pagi Khamis (12 Sep).

Anggaran Waktu Membaca:
Akibat cemburu, isteri kelar kemaluan dan leher suami

(Gambar hiasan: BERNAMA)

Diterbitkan : 12 Sep 2019 11:28PM Dikemas Kini : 12 Sep 2019 11:30PM

IPOH: Gara-gara cemburu, seorang isteri sanggup bertindak mengelar kemaluan dan leher suaminya ketika mangsa sedang tidur di rumah sewa mereka di Meru, Ipoh, awal pagi Khamis (12 Sep).

Pemangku Ketua Polis Daerah Ipoh Supt Mohamad Nordin Abdullah berkata dalam kejadian kira-kira jam 12.35 pagi itu, mangsa warga Sri Lanka berumur 40 tahun cedera parah di bahagian kemaluan dan lehernya.

"Siasatan awal di tempat kejadian menemui senjata dipercayai pisau yang digunakan dalam kejadian ini. Polis juga sedang giat mengesan suspek iaitu isterinya yang juga warga Sri Lanka.

"Selepas dikelar, mangsa keluar meminta bantuan orang awam. Mangsa berada dalam keadaan stabil dan kini dirawat di Hospital Raja Permaisuri Bainun," terang Supt Mohamad Nordin.

Beliau berkata demikian kepada wartawan selepas majlis Pemakaian Pangkat Pegawai Kanan Polis dan Serah Terima Tugas Jawatan Ketua Jabatan Pencegahan Jenayah dan Keselamatan Komuniti negeri di Mess Pegawai Kanan Polis Diraja Malaysia Perak di Ipoh. 

Sumber : Bernama/FZ/fz

Ikuti perkembangan kami dan dapatkan Berita Terkini

Langgani buletin emel kami

Dengan mengklik hantar, saya bersetuju data peribadi saya boleh digunakan untuk menghantar artikel dari Berita, tawaran promosi dan juga untuk penyelidikan dan analisis.

Iklan

Lebih banyak artikel Berita

Iklan

Aa